Бачок для унітазу середній SIMAS Arcade AR 812

Код товару: 15828

Артикул товару: AR812

0 відгуків

Бачок для унітазу середній SIMAS Arcade AR 812

Виробник: Simas
Країна: Італія
Колекція: Arcade
Тип товару: бачок унітазу
Колір: білий

Технічні характеристики

Матеріал: санфарфор
Форма: класична
Бачок для унітазу середній

Унітази Simas Arcade - Італійський товар відмінної якості

На ринку сучасної сантехніки італійські товари є незаперечними лідерами. Для широкого споживача такі вироби вже давно стали символами відмінної якості: моделі унітазів настільки бездоганні у своїй елегантності і добротності, що привертають особливу увагу численних покупців. Стильним дизайном і високою якістю виконання відрізняються також унітази Simas Arcade, які пропонує сьогодні наш інтернет-магазин Sanroom.

Simas Arcade - унітаз для всіх, хто цінує добротність і високі стандарти якості
Фахівці компанії Simas розробили свою марку для того, щоб кожна одиниця цієї сантехніки відповідала високим стандартам якості, володіла тривалим терміном служби і максимальною зручністю в процесі її експлуатації. Завдяки впровадженню нових технологій, дизайнерських розробок та прогресивних підходів компанія Simas успішно здійснює свої продажі сантехнічних виробів не тільки в європейські країни, пропонуючи споживачеві найширший асортимент товарів.

Simas Arcade - унітаз, який виконаний дизайнерами і представлений на суд покупцеві в стилі витонченої класики. Його сувора елегантність і бездоганна білизна сидіння з хромованими петлями ніби кидає виклик нашого часу, нагадуючи про те, що класика стилю і кольору завжди актуальна, затребувана і популярна. У нашому інтернет-магазині унітази цієї серії мають розміри, які позволяютпокупателю встановлювати їх навіть на площі, відведеної для туалетної кімнати невеликих розмірів.

Представляє також інтерес для цінителів Simas унітаз підвісний. Ці моделі є зразком зваженого і вивіреного підходу дизайнерів до потреб тих покупців, яким необхідно заощадити простір в невеликій за розмірами санвузлі. Глибина такого унітазу майже в два рази менше стандартної моделі. Така компактність дуже актуальна сьогодні для багатьох покупців з різними запитами і потребами. Адже ці унітази можуть бути змонтовані як в досить скромному за розмірами приміщенні, так і на великих площах санвузлів в громадських закладах, ресторанах, клубах, різних торгових і виставкових центрах. Унітази підвісні не займають багато місця і дуже зручні для обробки і прибирання будь-якого простору.

Вибираючи італійську сантехніку, надійність і якість якої гарантують довгий термін служби, кожен покупець Simas Arcade неодмінно завжди буде у виграші.

Дивитись всі товари:
Схожі товари: