Ванна кварилова Villeroy & Boch OBERON 180x80 UBQ180OBE2V-01 прямокутна

Код товару: 15846

Артикул товару: UBQ180OBE2V-01

0 відгуків

Ванна кварилова Villeroy & Boch OBERON 180x80 UBQ180OBE2V-01 прямокутна

Виробник: Villeroy & Boch
Країна: Німеччина
Колекція: OBERON
Артикул виробника: UBQ180OBE2V-01
Призначення: ванна кварилова
Колір: БІЛИЙ (Альпійський білий)

Характеристика

Довжина: 1800 мм
Ширина: 800 мм
Глибина: 470 мм
Літраж, включаючи 1 особу: 175 л
Вага: 43 кг
Матеріал: кварил
Система переливу може бути розташована на одній з 3-х сторін.
У поставку включено свердло для просвердлювання отвору під перелив
Необхідний подовжений слив / перелив
Комплект ніжок для ванни (самоклеящихся) входить в поставку, регулюються в діапазоні 130 до 180 мм

Villeroy&Boch є відомим виробником якісних і красивих ванн. Висока міцність, функціональність і привабливість властива будь-якій сантехніці німецького престижного бренду. Перш за все, ванни Villeroy&Boch OBERON відрізняються від своїх аналогів інших торгових марок матеріалом виготовлення. Quaryl є нововведенням в світі сантехніки і перевершує по своїй практичності всім відомий акрил. Він легший, краще зберігає температуру води, а також має більш тривалий експлуатаційний термін.

Ванни Villeroy&Boch вибирають люди, які не звикли економити на комфорті. Якщо ви зупините свій вибір на цій моделі, то не пошкодуєте. Ванна містка і зручна для прийняття водних процедур. Внутрішній об'єм заповнюється до 175 літрів води, тому в ній можна купатися людям різної комплекції і вагової категорії.

Модель Villeroy&Boch OBERON проста в догляді. Однак використання агресивних засобів для чищення заборонено. В цьому потреби не буде, так як сантехніка легко очищається звичайним мильним розчином. На бортах ванни не утворюється вапняний наліт. Завдяки простому прибиранню ви зможете довгі роки насолоджуватися експлуатацією Villeroy&Boch.

Прекрасним показником для цих ванн є їх гарантія. Висока якість дозволяє користуватися сантехнікою до двадцяти років. Престижний зовнішній вигляд ванни чудово впишеться і гармонійно доповнить вбрання простір для прийняття водних процедур.

Бренд Villeroy&Boch при виробництві своєї продукції враховує всі потреби людини під час прийняття ванни, тому наділяє свої вироби тільки кращими показниками. Зносостійка, міцна, красива сантехніка з високими теплозберігаючими властивостями виправдає всі ваші очікування. Вибирайте Villeroy&Boch OBERON, щоб якісно облаштувати ванну кімнату.

Дивитись всі товари:
Схожі товари: